VÅRE TJENESTER

Vi er et Oslo-basert konsulentforetak, spesialisert på innkjøp og anskaffelser for flerfaglige industrier, med både kunder og leverandører fra alle verdens hjørner.
Anskaffelser og innkjøp

Vi er spesialister på å tilby deg prisdyktige varer og tjenester, for at nettopp DIN organisasjon skal få økt konkurransekraft i et konkurransedyktig marked. Vi er opptatt av personlig service, og yter vårt beste for at du skal sitte igjen med et prisdyktig prisoverslag i hånda.

Sourcingstrategi

Etter å ha mottatt din henvendelse, gjennomfører vi en strategisk sourcing for å kunne tilby deg kvalitetssikrede produkter – via et nettverk av pålitelige leverandører. Uavhengig av innkjøpststørrelsen, ser vi stor glede i å hjelpe både små-, mellomstore-, og større bedrifter.

Tekniske inspeksjoner

Vi tilbyr inspeksjoner på brukt utstyr før transport, basert på nasjonale krav-, miljøforskrifter og standarder. Vi er på jobb for kundens tilfredshet, og ønsker å forsikre deg om at varen er av tilfreds kvalitet og egnet for både transport og bruk.

Handelkontrakter og avtaler

Vi tar oss av papirarbeidet, og bruker kun anbefalte internasjonale kontrakter for at du som kunde skal føle deg trygg.

Transport og logistikk

Med et stort og pålitelig nettverk av speditører, er vi i stand til å tilby og gjennomføre en effektiv og kostnadsdyktig varetransport til din ønsket destinasjon.

Språk: Tolking og Oversetting

I en stadig mer globalisert verden, er kompetanse på flerspråklig kommunikasjon nøkkelen for suksess. Vi tilbyr trente og kvalitetssikrede tolker, for et bredt spekter av kontekster, eksempelvis ved møter, messer, og delegasjonsreiser.

KONTAKT OSS

Vi rådgir våre nye og eksisterende kunder på mindre, mellomstore og større innkjøp – og veileder deg gjennom HELE prosessen fra A til Å. Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Hvor holder vi til?

Vi holder til i hyggelige og representative lokaler i Oslo sentrum.
Du kan enkelt besøke oss på gitte adresse:

SHAKORI WPS
Oscars gate 27
0352 Oslo
NORWAY

NO:  +47 483 05 444

Følg vårt arbeid på sosiale medier!

Kontakt

Scroll to top